Fotovýlet po Českém Středohoří, Krušných horách a Karlovarsku

Západní Čechy jsou dost opomíjená oblast. Kromě Mostu (což je kapitola sama o sobě) jsem tam nikdy nebyl, takže letos nastal ideální čas to napravit. A musím říct, že mě hlavně Krušné hory hodně překvapily. Fotogenických míst, co stojí za vidění, je tam opravdu hodně. Pro mě největším zážitkem byl skelet nacistické továrny zarostlý v lese – neuvěřitelné místo. Továrna si zahrála mimo jiné v seriálu Rapl. Podívejte se na fotky i s popisem míst:

Zatímco Krkonoše a Šumava jsou letos v obložení turistů, kteří nejeli do Chorvatska, v Krušných horách i Českém Středohoří si můžete užít klid v přírodě. Lidí je tam minimum. I Karlovy vary jsou bez Rusů poloprázdné a po setmění téměř pusté.

Při ubytování v ulici Na vyhlídce máte Karlovy Vary jako na dlani

Líbí se vám článek? Sdílejte ho s ostatními:

2 Comments

  1. Flore, moc pěkný fotky. Jsou to krásná místa, dost doufám, že to nedopadne jako v ČŠ, něco v Árdu. Přelidněno!!!

  2. Roman Flössler

    7. 8. 2020 at 10:00

    Díky. To snad ne, Krušné hory jsou dost z ruky a taky hodně rozlehlé. Ale např. u té nacistické továrny bylo víc lidí, než bych čekal. Naštěstí jako fotograf jezdím do ČŠ na podzim a vyrážím před svítáním, turisty potkávám až při cestě zpět.

Napsat komentář - uvítám váš názor

Váš email nebude publikován.

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fotogalerie: